Weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk a jobb használhatóság érdekében. Részletes leírás
Rendben

Programok

2016. július 22.

17:00 - Érkezés, sátorállítás (opcionális) A kemping ingyenes! 

2016. július 23.

8:00 - Regisztráció

8:30 - Felkészülés az indulásra

9:00 - Túrák indulása, közben vezetéstechnikai gyakorlás és frissítő állomások

16:00 - Visszaérkezés Balatonboglárra

17:00 - Előadások, tábortűz, barbecue party 

2016. július 24.

Ha maradnál még egy kicsit, szívesen látunk, de a kempingben hagyott dolgaidat ekkor már nem tudjuk őrizni. 

Részletes információk

Részvételi feltételek

Látogatóként a részvétel ingyenes!

A túrákon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció a részvételi díj számlánkra történő megérkezésével válik véglegessé.

Részvételi díj:
július 8-ig megtörtént regisztráció és beérkezett részvételi díj esetén: 4500Ft
július 15-ig megtörtént regisztráció és beérkezett részvételi díj esetén: 7000Ft

Helyszíni befizetésre nincs mód.

A részvételi díjat a Full-Gas MSE  11743095-20011882-00000000 OTP-nél vezetett számlájára kell utalni, megjegyzésben a résztvevő/k nevével.
Kérünk, hogy az egyszerűbb követhetőség érdekében az utalásod adatait küldd el nekünk e-mail-ben a touratech@fullgas.hu címre.


Mi jár a részvételi díjért?

  1. Minden érvényesen regisztráló vendégünk Touratech Travel Event 2016 pólót kap. A méretet a regisztráció megfelelő menüjében kell kiválasztani. A pólók lefoglalása a regisztrációk időrendjében történik. 
  2. Minden érvényesen regisztrálót meghívunk egy fullos barbecue vacsorára, amit a helyszínen készít a Picigurman csapata!


A programok részletes leírása:

Ha már 22-én (pénteken)  este megérkeznél, szívesen látunk, mi is a helyszínen fogunk már sátrazni. A „kempingben”  toalett és hideg vizes zuhanyzási lehetőség lesz. Ha melegebb vízre vágysz, a Balatont ajánljuk, ami kb. 2 perc sétára van.

 

23-án (szombaton)

08:00-tól kezdődik a helyszíni regisztráció. Itt kapod meg a karszalagot, mellyel részt tudsz venni a túrákon. Vigyázz rá, mert a visszaérkezéskor barbecue vacsorát ér!
Ha még nem tetted meg, a kijelölt kemping területen akár egyből sátrat is verhetsz.
08:30: Megbeszélés a túrákon résztvevőknek (túravezetők bemutatása, az útvonal ismertetése, a csoportos motorozás illemszabályainak átismétlése)    
 
09:00: Mindkét túra indulása.

könnyű terep túra 
Ezt a túrát azoknak ajánljuk, akik vagy teljesen kezdők, vagy némi terepes tapasztalattal ugyan rendelkeznek, de nem szeretnének túlzottan belebonyolódni a terepezésbe. A lényeg, hogy érdeklődnek a terep nyújtotta kaland iránt. A túrát bütykös gumi nélküli nagy endúró motoroknak tervezzük. A terep itt alapvetően szilárd burkolat nélküli mezőgazdasági utakat jelent. Kimondottan kényelmes alap tempóra számíthatsz és akkor is megvárunk, ha még ezt is soknak találod. A cél, hogy lazán, jó hangulatban teljesítsük a távot - mindent ennek rendelünk alá. A túrán helyismerettel rendelkező vezető és záró motoros segít szükség esetén. Fontos, hogy az ő kéréseiket mindnyájunk érdekében tartsuk be! A túra során meglepetés adventure ebéd lesz.

Az útvonal kb. 150km (tele tankkal induljunk!), mely vegyesen tartalmaz földes utakat és aszfaltos szakaszokat. Nem lehetetlen két személlyel végigmenni, de inkább azt javasoljuk, hogy egyedül gyere, mert csak úgy lehet a terepezést igazán élvezni.

Fontos, hogy tudatában legyél annak, hogy a terepen való motorozás alapvetően biztonságosabb, mint a közút, de kisebb esések, eldőlések gyakran előfordulnak, melyek során te is és a motorod is megsérülhet. Kérünk, hogy erre számíts, és csak akkor vegyél részt a túrán, ha ezt – az egyébként nem túl nagy – kockázatot vállalod. Az útvonal minden esetben közúton halad, ahol számítani kell egyéb (mezőgazdasági, erdészeti, stb.) forgalomra. Kérünk, hogy ne térj el a tervezett útvonaltól és mindig a túravezető által is használt úton haladj! Művelt területre és erdőbe behajtani tilos.


haladó terep túra
A haladó túrán némi gyakorlattal és lehetőleg terepezésre alkalmasabb (pl. Metzeler Karoo, vagy hasonló) gumival felszerelt, érvényes műszaki vizsgával rendelkező nagy endúrókat várunk. Kérünk, hogy kis terepmotorral (értsd kevesebb, mint 600 cm3 és kevesebb, mint 160 kg) ne vegyél részt a túrán.  Az útvonal alapvetően mezőgazdasági utakat jelent, de nem ijedünk meg egy-egy nagyobb kihívást jelentő mély homokos szakasztól, vagy meredekebb le-feljáróktól sem. Az alap tempó – ahol a terepviszonyok engedik – lendületes, de fontos, hogy itt sem szabd előzni és mindenkit megvárunk! A cél, hogy lazán, jó hangulatban teljesítsük a távot - mindent ennek rendelünk alá. A túrán helyismerettel rendelkező vezető és záró motoros segít szükség esetén. Fontos, hogy az ő kéréseiket mindnyájunk érdekében tartsuk be! A túra során meglepetés adventure ebéd lesz.

A táv kb. 150km (tele tankkal induljunk!), mely vegyesen tartalmaz terep- és aszfaltos szakaszokat. Nem lehetetlen két személlyel végigmenni, de inkább azt javasoljuk, hogy egyedül gyere, mert csak úgy lehet a terepezést igazán élvezni.

Fontos, hogy tudatában legyél annak, hogy a terepen való motorozás alapvetően biztonságosabb, mint a közút, de kisebb esések, eldőlések gyakran előfordulnak, melyek során te is és a motorod is megsérülhet. Kérünk, hogy erre számíts, és csak akkor vegyél részt a túrán, ha ezt – az egyébként nem túl nagy – kockázatot vállalod. Az útvonal minden esetben közúton halad, ahol számítani kell egyéb (mezőgazdasági, erdészeti, stb.) forgalomra. Kérünk, hogy ne térj el a tervezett útvonaltól és mindig a túravezető által is használt úton haladj! Művelt területre és erdőbe behajtani tilos.

 

 

A túrák után 5-6 óra magasságában érkezünk vissza Balatonboglárra a bázisunkra, ahol barbecue vacsora, majd kalandmotoros témájú előadások várnak. Végül pedig a tábortűz mellett lazulva, beszélgetve pihenjük ki a nap fáradalmait.

Ekkor lesz lehetőséged Touratech termékeket vásárolni, vagy rendelést leadni, melyre kimondottan erre a napra szóló kedvezményeket hirdetünk.Termékekkel, rendeléssel kapcsolatban is szívesen segítünk.
A programokról folyamatosan friss információt a Touratech Hungary és Touratech Travel Event Hungary 2016 facebook oldalakon találsz.

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk elérhetőségeinken.
Várunk szeretettel a harmadik magyarországi Touratech Travel Event-en!

Helyszín: Balatonboglár, Nyárfa utca 13 (Full-Gas üzlet és környéke) megközelítés: Az M7-ről Balatonboglár dél lehajtónál lekanyarodva, a 7-es út 142-es km-nél

 

Szállás: Kempingezz velünk! 22-én és 23-án ingyenes kemping helyet biztosítunk. Közvetlenül a rendezvény helyszínén fel tudod állítani a sátrad, így biztosan nem maradsz le egyik programról sem. Fontos, hogy ez nem egy igazi kemping. Mobil toalett van és csak hideg vizes zuhanyzási lehetőséget biztosítunk, de egy kalandmotorsnak ez tökéletes;)    

Ellátás: A túra közben: "adventure ebéd"

Nem regisztrált vedégeink, vagy aki a vacsora után még éhes marad – kipróbáltan fantasztikus - barbecue sült húsos szendvicseket vásárolhat.
Késő este a tábortűznél a sörök közben és utánuk pedig mindent megsütünk, amit meg szeretnénk még enni.