Tervezett program

A programokról folyamatosan friss információt a Touratech Hungary és Touratech Travel Event Hungary 2015 facebook oldalakon találsz.

2015. 08. 20.

      17:00-tól: Érkezés, sátorállítás

2015. 08. 21.

      8:00-09:45: Regisztráció és reggeli
      10:00: Off-road túra, közben ebéd és rally bemutató
      19:00: Visszaérkezés Balatonboglárra, grill vacsora, tábortűz

2015. 08. 22.

      Egész nap Advrider expo, ügyességi versenyek, jó hangulat
      10:00-14:30: Előadások, beszámolók
      12:00 Ebéd
      15:00: Nagy túraenduró teszt

 
A programok részletes leírása:

Ha már 20-án (csütörtök)  este megérkeznél, szívesen látunk, mi is a helyszínen fogunk már sátrazni.

21-én (pénteken) 8-kor kezdődik a helyszíni regisztráció. Itt kapod meg az aláírt felelősségvállalási nyilatkozat fejében a karszalagot, melyre akkor van szükséged, ha tesztmotorozni szeretnél, részt veszel a túrán és kérsz ellátást, ami a helyszínen készülő finom ételeket jelenti.

A kijelölt kemping területen akár egyből sátrat is verhetsz. A „kempingben”  toalett és hideg vizes zuhanyzási lehetőség lesz. Ha melegebb vízre vágysz, a Balatont ajánljuk, ami kb. 2 perc sétára van.

10:00-kor indulunk a Külső-Somogy off-road túrára. Szerintünk ez a tökéletes helyszín, hogy letérjünk az aszfaltról.

Az útvonal kb. 140km (tele tankkal induljunk!), mely vegyesen tartalmaz földes utakat és aszfaltos átkötő szakaszokat. Utcai abronccsal is teljesíthető, nem megyünk gyorsan és mindenkit megvárunk, segítünk. A cél, hogy lazán, jó hangulatban teljesítsük a távot - mindent ennek rendelünk alá. Nem lehetetlen két személlyel végigmenni, de inkább azt javasoljuk, hogy egyedül gyere, mert csak úgy lehet a terepezést igazán élvezni.
3 frissítő pont lesz, tehát fölösleges dolgokat ne cipelj magaddal.
Érintjük a balatoni Nagy-Berket, a Somogyvári Történelmi Emlékhelyet, a Desedát, valamint a Somogybabodi Off-Road Fesztivál helyszínét. Aki komolyabb kihívásra éhezik, az itt megkaphatja. Itt mindenféle természetes és mesterséges terep akadály van, úgyhogy a kihívás garantált. A túra közben igyekszünk még egy-két meglepetéssel is kedveskedni. 6-7 óra magasságában érkezünk vissza Balatonboglárra a bázisunkra, ahol vacsora és tábortűz mellett pihenjük ki a nap fáradalmait.

Ekorra már javában rotyog a bográcsban a gulyás, ami ez után a nap után egész biztosan nagyon jól fog esni!

Sötétedéstől tábortűz és lazulás következik.

22-én (szombaton) a programok a reggeli után, 10:00-tól, a Touratech bemutató teremben folytatódnak:

A programok közben folymatosan üzemelő Advrider expo-n tudsz informálódni minden olyan témában, ami csak érdekes lehet a kalandmotorozáshoz.

- túrabeszámolók
- mindenünk a Dakar
- 10 év a Bamakón

Napközben beosztás szerint Nagy Túraendúró Teszt. A tesztmotorok beosztása a regisztrációnál kihelyezett információs táblán is ki lesz függesztve.  A tesztkör kb. 20-30 perc lesz és változatos utakon fog haladni. 

A teszt közben lassúsági verseny, érdekes, kihívást jelentő pályán.

Szintén a teszt közben lesz lehetőséged Touratech termékeket vásárolni, vagy rendelést leadni, melyre kimondottan erre a napra szóló kedvezmények leszenek meghirdetve. Rendelésedet egy kinyomtatott rendelési sablon segítségével tesszük nagyon egyszerűvé. Termékekkel, rendeléssel kapcsolatban is szívesen segítünk a regisztrációs pultnál, illetve a bemutató teremben.

6 óra körül ér véget a hivatalos program. A lehetőség megvan a kempingben még egy napot eltölteni, de ekkor annak őrzését már nem tudjuk garantálni.

A Travel Event Hungary 2015-tel egy időben, augusztus 19-23 közt rendezik meg a 39. Boglári Szüreti Fesztivált, mely színe programjaival, látnivalóival tökélestes kiegészítése a mi rendezvényünknek. Szerintünk érdemes akár komplett Boglári családi nyaralást is rászervezni, mert ezekben a napokban egész biztosan minden Boglárra látogató jól fogja érezni magát. Amíg te a motoros előadásokat hallgatod, motort tesztelsz, vagy épp a terep túrán veszel részt, addig a család kevésbé motoros tagjai strandolhatnak és élvezhetik a szüreti fesztivál progrmajait.

Kérünk, hogy a hivatalos regisztráció mellett a facebookon is csatlakozz az eseményhez, ezzel is segítve a munkánkat. 

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk elérhetőségeinken.

Várunk szeretettel a második magyarországi Touratech Travel Event-en!