Tervezett program

A programokról folyamatosan friss információt a Touratech Hungary és Touratech Travel Event Hungary 2014 facebook oldalakon találsz.

 

Ha péntek este megérkeznél, szívesen látunk, mi is a helyszínen fogunk már sátrazni.

Szombaton 9-kor kezdődik a helyszíni regisztráció. Itt kapod meg a részvételi díj (3000Ft) és az aláírt felelősségvállalási nyilatkozat fejében a karszalagot.


A kijelölt kemping területen akár egyből sátrat is verhetsz. A „kempingben” toalett és hideg vizes zuhanyzási lehetőség lesz. Ha melegebb vízre vágysz, a Balatont ajánljuk, ami kb. 2 perc sétára van.


A programok az újonnan berendezett Touratech bemutató teremben kezdődnek:


10:15: Köszöntő és shop megnyitó

10:30-11:20: Brigi és Gyurgyó túrabeszámolója – pénteken érnek a helyszínre a 6000km-es túráról

11:30-12:00: Silkroad túra 2015 - prezentáció

12:00-13:00: Tanácsok afrikai motorozáshoz Marton Andrástól

13:00-14:00: Ebédre helyben készült halászlét és pörköltet kínálunk.

 

A BMW vezetéstechnikai tréninggel folytatódik a program.
Rövid elméleti felvezető után a BMW instruktorainak útmutatása mellett lesz lehetőséged gyakorolni. A tréningen csak a saját motoroddal tudsz részt venni.

A megszerzett tudással felvértezve, 16 órakor kezdjük a Nagy Túraendúró Tesztet. A tesztmotorok beosztása a regisztrációnál kihelyezett információs táblán is ki lesz függesztve. A tesztkör kb. 20-30 perc lesz és változatos utakon fog haladni.

A teszt közben egy meglepetés versenyre invitálunk, melynek részleteit majd a helyszínen mondjuk el.


Szintén a teszt közben lesz lehetőséged rendelést leadni, melyre érvényesek lesznek a meghirdetett kedvezmények. Ehhez kinyomtatott rendelési sablont adunk és azt kitöltve a regisztrációs pulton elhelyezett irattartóba kérjük tenni. Termékekkel, rendeléssel kapcsolatban is szívesen segítünk a regisztrációs pultnál, illetve a bemutató teremben.


A szombati napot 19 és 21 óra között a vacsorával zárjuk majd tábortűz és lazulás következik.


Vasárnap 9 órától kezdünk reggelivel, majd 10-kor elindulunk a Külső-Somogy off-road túrára. Mi imádjuk ezeket az utakat, ezt a tájat, mert itt kezdtünk el gyerekként motorozni. Ezzel a túrával ebből az élményből szeretnénk neked is ízelítőt adni.


Az útvonal vegyesen fog tartalmazni földes utakat és aszfaltos átkötő szakaszokat. Utcai abronccsal is teljesíthető, nem megyünk gyorsan és mindenkit megvárunk, segítünk.


A túra során a fő állomás a somogybabodi off-road pálya lesz, ahol off-road oktatás, ebéd és egy kis bemutató is helyet kap. Aki komolyabb kihívásra éhezik, az itt megkaphatja: mindenféle természetes és mesterséges terep akadály van, úgyhogy itt sem fogunk unatkozni. A túra második fele egy nagyobb etappal folytatódik, szintén sok földes úttal – helyi látnivalókkal.
4-5 óra magasságában érkezünk vissza Balatonboglárra a bázisunkra.

Kérünk, hogy a hivatalos regisztráció mellett a facebookon is csatlakozz az eseményhez, ezzel is segítve a munkánkat.


Ha kérdésed van, fordulj hozzánk elérhetőségeinken.


Várunk szeretettel az első magyarországi Touratech Travel Event-en!