Információk

 

Részvételi feltételek: a részvétel regisztrációhoz kötött és 3000Ft-ba kerül. Az első 40 érkező Touratech Travel Event pólót kap ajándékba. A résztvevők számára minden további program ingyenes és az ellátást is tartalmazza.

A regisztráció 2014. 08. 10. 17:00-kor zárul. Regisztrációtól függetlenül is mindenkit szívesen látunk, de ellátás és a motoros programokon való részvétel csak a regisztrált és karszalaggal rendelkező vendégek számára lehetséges.

A részvételi díj a helyszínen fizetendő. Karszalagok átvétele: 2014. 08. 16. 8:00-10:30-ig.

A rendezvényen való részvétel feltétele továbbá az aláírt felelősségvállalási nyilatkozat. (A nyilatokzat aláírása a karszalag átvétel előtt történik.)

 

Helyszín: Balatonboglár, Nyárfa utca 13 (Full-Gas üzlet és környéke) megközelítés: Az M7-ről Balatonboglár dél lehajtónál lekanyarodva, a 7-es út 142-es km-nél (46°46'5.47"É; 17°37'23.05"K)

 

Szállás: Kempinghelyet biztosítunk. Közvetlenül a rendezvény helyszínén fel tudod állítani a sátrad, így biztosan nem maradsz le egyik programról sem. Ha nem szeretnél velünk kempingezni, akkor igyekezned kell szállást foglalni, mert a Travel Event-tel egy időben rendezik a Balatonboglári Szüreti Fesztivált, ami a környék szállásait hamar meg szokta tölteni.

 

Ellátás:

Szombat: reggeli (kávé, pogácsa), ebéd (bográcsgulyás), vacsora (vadpörkölt)

Vasárnap: reggeli (kávé, pogácsa), ebéd (hideg ellátmány a túra közben), uzsonna

 

Egyéb programok: A Travel Event-tel egy időben (08.15-08.20-ig) kerül megrendezésre a 37. Balatonboglári Szüreti Fesztivál is, ami a déli part egyik legnagyobb és legtöbb embert vonzó eseménye, ami kitűnő családi program is egyben. Tehát a Travel Event-et összekötheted egy hosszabb – programokban bővelkedő – nyaralással.

A Boglári Szüret programja